Wandelcoaching, van buiten naar binnen

THE HERO’S PATH NEEMT JE MEE OP AVONTUUR

Een speelse, beloftevolle reis naar je natuurlijke zelf.

Wil je opnieuw je koers bepalen in je leven? En voel je dat er een verschil is ontstaan tussen wie je bent en wat je doet?

The Hero’s Path biedt wandelcoaching in Nederland en bezinning walkabouts op de Camino in Spanje. Met alle tijd voor jezelf ervaar je hoe het echt met je gaat.

Je (her)ontdekt jouw drijfveren, dromen en patronen. Door de begeleiding van een ervaren coach en de kracht van de natuur ontdek jij al wandelend wie je bent, wat je heeft gevormd en wat werkelijk van waarde is in jouw werk en leven. Dit brengt je weer dichter bij jezelf. En geeft jou die inspiratie, durf en zin om dingen anders te doen. Je sluit je wandelavontuur af met een toekomstplan en een concreet eerste stap.

Klaar voor het avontuur?
Trek dan je wandelschoenen aan en loop mee! 

Nieuwsgierig? Neem dan contact op!

WAT IS WANDELCOACHING?

NATUUR: de wetenschappelijke bewijzen zijn er volop: in de natuur zijn heeft direct een positieve invloed op ons lijf en brein. Onze hartslag daalt, we gaan als vanzelf rustiger ademen en ons stressniveau gaat naar beneden. Natuur verbetert je concentratie en geheugen.

In een natuurlijke omgeving sta je meer open voor mogelijkheden en perspectief. Je ziet het leven zonniger in.

BEWEGING: wandelen in de natuur brengt je letterlijk in beweging. Wandelen helpt je vooruit te komen.
Als je wandelt activeer je delen van het brein die remmend werken op gebieden die zorgen voor negativiteit, stress en je niet lekker voelen. Het positieve effect van wandelen is dat het je blij maakt door de gelukshormonen die vrij komen. Ook verbetert het je geheugen, je slaapt beter en zet je aan tot creativiteit.

METHODIEK: wandelcoaching is positief en toekomstgericht. De methodiek is gericht op het hier- en nu. In plaats van langdurig over je probleem/vraagstuk te praten, richt de methodiek zich op positieve verandering en op actie. Coachen naar de oplossing. Welke 1e stap zou je nu al kunnen doen om tot je beoogde doel of wens te komen.
Doordat je naast je coach loopt en er geen oogcontact is, kun je ontspannen reflecteren en je op je zelf concentreren.

Al deze ingrediënten samen geven duidelijk meerwaarde aan een wandelcoachtraject. 

De Camino is een beleving. Het is die pelgrimsroute waarover velen enthousiast vertellen. Een avontuurlijke tocht waarin boeiende ontmoetingen en het fysieke ervaren inzichten geeft die het leven positief beïnvloeden. Deze verhalen wakkerden bij jou mogelijk ook het gevoel aan om ooit zelf de Camino te gaan lopen. 

De Camino naar Santiago de Compostela is tevens een innerlijke, spirituele reis. Volgens velen ook een reis die je leven kan veranderen.

Vaak geven mensen gevolg aan de roep van de Camino wanneer zij op een keerpunt in hun leven staan. Verwachtingsvol vertrekken zij met veel ballast in de rugzak een onbekende pelgrimsroute tegemoet, in de hoop dat de antwoorden en inzichten als vanzelf komen. 

En ja, je komt jezelf tegen. Je voelt je vrij, avontuurlijk en ontspannen. Totdat je terug thuis weer in de oude routines vervalt. En je realiseert dat er niets is veranderd. Dat er  meer voor nodig is om bij jezelf te komen en dat leven te leiden dat echt bij je past.

Op deze wandelreis naar Santiago de Compostela is er alle tijd voor reflectie en loop ik als jouw wandelcoach met je mee. 

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht geven jou die Aha momenten en de tools waarmee je praktisch verder kunt.

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

  • Wandelcoaching: Individuele persoonlijke coaching. Je vertrekt met een duidelijk doel en heb je aan het eind van je pelgrimstocht heldere inzichten en een concreet plan in je rugzak. Je voelt je fit en veerkrachtig.
  • On Walkabout: Een coaching- wandelretraite. Je stapt net als in de traditie van de Aboriginals even uit het dagelijks leven om je dromen te verkennen en te bezinnen. Je reflecteert, ervaart in het hier en nu en voelt weer waar je energie van krijgt. Je keert lichter terug. De ballast in je rugzak en in je hoofd heb je achtergelaten. Je bent weer opgeladen en hebt zin om je opgedane ideeën en wensen vorm te geven.

Wandelcoach, stress, burn-out & vitaliteitscoach.

Coaching & bezinningstochten op de Camino de Santiago de Compostela, Walk the Camino pakket.(periode april-oktober) Wandelcoaching, zowel losse sessies als het pakket Walk of Life in Amsterdam en omstreken.(periode oktober- april)
Ik coach in het Nederlands en Engels.

Ik ben een bevlogen ervaren coach, van nature speels en avontuurlijk en graag in de natuur. De methodiek wandelcoaching is daarom voor mij een “natuurlijk” gevolg. Wandelcoaching met inzet van de natuur en spel verbetert je stemming, stimuleert je brein om tot creatieve oplossingen te komen en geeft energie.

Testimonials

Contact