Jouw coach op de pelgrimspaden naar Santiago de Compostela

THE HERO’S PATH NEEMT JE MEE OP AVONTUUR

Een speelse, beloftevolle reis naar je natuurlijke zelf.

Wil je een tijdje weg uit je dagelijkse beslommeringen en naar binnen keren? Op zoek naar inspiratie, ontspanning, meer plezier en richting? 

The Hero’s Path biedt wandelcoaching en bezinning walkabouts op de Camino in Spanje, avontuurlijke tochten en speelse actieve workshops aan de woeste noordkust van Galicië. 

Met alle tijd voor jezelf voel je hoe het echt met je gaat.

Als je leven een reflectie is van wie je bent, klopt dit dan nog?

Het wandelen in de natuur, het plezier onderweg en de persoonlijke aandacht van je coach brengen je weer dichter bij jezelf. En geven jou die inspiratie, durf en zin om dingen anders te doen.

Ben je klaar voor het avontuur?
Trek dan je wandelschoenen aan en loop mee! 

Nieuwsgierig? Neem dan contact op!

Alles wat gezegd wordt over de Camino is waar!

JA, het is een magische reisJA, er lopen duizenden mensen per jaar zoals jij, op zoek naar antwoorden en bezinning

En JA, het werkt! De Camino als metafoor van je levenspad.

Deze eeuwenoude pelgrimsroute nodigt je als vanzelf uit om al wandelend stil te staan. DE weg waarin je tegelijk jezelf bent, jezelf tegenkomt en weer weet hoe je ervoor staat in het leven.

Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling, loopbaan of vitaliteit? Kom dan in beweging!

De Camino: it is not just a walk!

De Camino is een beleving. Het is die pelgrimsroute waarover velen enthousiast vertellen. Een avontuurlijke tocht waarin boeiende ontmoetingen en het fysieke ervaren inzichten geeft die het leven positief beinvloeden. Deze verhalen wakkerden bij jou mogelijk ook het gevoel aan om ooit zelf de Camino te gaan lopen. 

De Camino naar Santiago de Compostela is tevens een innerlijke, spirituele reis. Volgens velen ook een reis die je leven kan veranderen.

Vaak geven mensen gevolg aan de roep van de Camino wanneer zij op een keerpunt in hun leven staan. Verwachtingsvol vertrekken zij met veel ballast in de rugzak een onbekende pelgrimsroute tegemoet, in de hoop dat de antwoorden en inzichten als vanzelf komen. 

En ja, je komt jezelf tegen. Je voelt je vrij, avontuurlijk en ontspannen. Totdat je terug thuis weer in de oude routines vervalt. En je realiseert dat er niets is veranderd. Dat er  meer voor nodig is om bij jezelf te komen en dat leven te leiden dat echt bij je past.

Op deze wandelreis naar Santiago de Compostela is er alle tijd voor reflectie en loop ik als jouw wandelcoach met je mee. 

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht geven jou die Aha momenten en de tools waarmee je praktisch verder kunt.

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

  • Wandelcoaching: Individuele persoonlijke coaching. Je vertrekt met een duidelijk doel en heb je aan het eind van je pelgimstocht heldere inzichten en een concreet plan in je rugzak. Je voelt je fit en veerkrachtig.
  • On Walkabout: Een coaching- wandelretraite. Je stapt net als in de traditie van de Aboriginals even uit het dagelijks leven om je dromen te verkennen en te bezinnen. Je reflecteert, ervaart in het hier en nu en voelt weer waar je energie van krijgt. Je keert lichter terug. De ballast in je rugzak en in je hoofd heb je achtergelaten. Je bent weer opgeladen en hebt zin om je opgedane ideeen en wensen vorm te geven.

Ik ben een bevlogen ervaren coach, van nature speels en avontuurlijk en graag in de natuur. Wandelcoaching is daarom voor mij een “natuurlijk” gevolg. Wandelcoachen met inzet van de natuur en spel verbetert je stemming, stimuleert je brein om tot creatieve oplossingen te komen en geeft energie.

“Ik ken Mirjam als een zeer goede (wandel)coach en warme begeleider met een groot inlevingsvermogen. Ik heb enige sessies met haar gehad waarin zij helderheid wist te brengen in een dilemma waar ik erg mee zat. Ze doet dit met veel geduld en rust en ze weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Ik kan haar iedereen aanbevelen, zeker in combinatie met de wandeling is ze de perfecte coach.”

Lyseth van der Heijden

Testimonials

“Mirjam is in mijn ogen een warme en authentieke leider. Die gelooft dat ieder mens de moeite waard is en dat het leven een prachtig geschenk is. In haar team wist ze mensen uit te dagen samen spelenderwijs te leren. Bij Mirjam voel je het vertrouwen dat je goed bent zoals je bent. Ze heeft ‘being there’ = in het moment zijn (een van de belangrijkste uitgangspunten van ‘De Fish filosofie’) helemaal incorporated in haar levenswijze. Moedig leiderschap, moedig mens, moedige moeder, moedige coach.”

Tessa van Gorkum

Contact