Missie

Wie ben jij van nature?

Keer terug naar je ware zelf door natuur en spel.

The Hero’s Path verbindt je met wie je bent en wat je kunt, en stelt je in staat om je eigen heldenpad te bewandelen, met plezier, positiviteit en een diep vertrouwen in jezelf en het proces van het leven.  

Mijn missie is jou op speelse wijze bewustwording en verhelderende inzichten te laten verkrijgen. En het benodigde zelfvertrouwen en durf om daadwerkelijk in actie te komen. Vrij van belemmerende gedachten- en patronen, positief en zorgeloos, zodat je DAT leven gaat leiden dat je past.

Visie

Je hebt altijd een keuze, ongeacht de omstandigheden. Ken jezelf.

In de overtuiging dat jezelf kennen de kern is om een gelukkig leven te leiden, verleidt The Hero’s Path je op speelse wijze om die Aha inzichten te krijgen die een katalysator zijn voor blijvende en levensveranderende doorbraken. 

Als je weet wat echt belangrijk voor je is, trouw blijft aan je waarden, blijf je dicht bij jezelf en stelt dit je in staat om die acties te ondernemen die bij je passen.

Waarden

Spel

Spelen geeft vreugde, niet denken aan het verleden of de toekomst (en de emotionele lading ervan) en je  koesteren in de lichtheid van zijn, flow en plezier.

Bewustzijn

Zelfbewustzijn bevorderen door genadeloos liefdevol vragen te stellen met als doel de perceptie van wie je denkt dat je bent uit te dagen. Dit proces opent je geest voor alle mogelijkheden van het leven die je niet eerder voor mogelijk had gehouden. Ken jezelf en je waarden en bepaal daarmee je koers.

Moed

Moed is nodig om jezelf te verkennen en je eigen kracht en mogelijkheden te zien. Moed helpt je die vrijheid te vinden om destructieve angsten en twijfels los te laten zodat je kunt starten met het leven te leiden dat bij je past.

Authenticiteit

Authenticiteit herwinnen middels zelfonderzoek en radicale eerlijkheid om de lagen van omgevings- en culturele conditionering te doorbreken. Ontdek wie daar werkelijk onder zit.

Positiviteit

Positiviteit ontwikkelen door nieuwe neurale paden te creëren door nieuwe ervaringen op te doen. Het vermogen ontwikkelen om oplossingsgericht te zijn: ”Wat is mogelijk?” Wat kan IK(zelf) veranderen/beïnvloeden?

The privilege of a lifetime is being who you are

– Joseph Campbell, The Hero’s Journey

Contact